Äntligen Sportlov!

Zzzovmornar.

Ingen skola. Inte gå upp tidigt. Det tycker sonen är jätteskönt.

Jag också.

Slippa ställa klockan på kvällen, lr klocka och klocka, alarm på mobil och ipaden är det ju man gör, men slipper det hur som helst. Få sova längre, ingen stress, ta det lite lugnt och ha det gutt. Att han längtat, som alla andra tonåringar, men jag också.

jaha. Så kollar jag in veckans almanacka…. hoppsan! Ehhh… Suprise Suprise Lisa! Lata dagar med långa mornar kan jag fetglömma! HUR är det möjligt att jag lyckats pricka in måndag till torsdag med diverse saker?!

Börja veckan med mitt Benlystadropp, tisdagen ska sonen klippas (em, tack mina skyddsänglar för det så det är ju lugnt), onsdag fm ska jag till tandläkaren. VARFÖR reagerade jag inte på den tiden tidigare??? Och på fm! Osmart de lux! Torsdagen blir det iväg till annan ort med en son till tandläkare, fastande och med lustgas… på morgonen..! Ja det blir en spännande vecka.

 

 

Författare: Lisa Svensson

Jag lever med mannen i mitt liv, och vi har 2 fantastiska söner. Jag är en överlevare, en fighter. När det gäller familjen kommer Tigern i mig fram! Kämpar dagligen med min SLE, mer känd som Lupus, den har även satt sig neurologiskt = cnsLupus. Har även Sjögrens Syndrom och lite annat ”smått och gott”. Älskar människor! Vill rädda vår planet. Värdesätter vänskapen med fina vänner väldigt högt. Tycker INTE att blod är tjockare än vatten. Nu hittar du mig även på instagram under tigern_i_mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: