Hjärnsläpp och gapskratt!

3F97E8B7-B3E2-4364-83BB-B294FA576733

Alla snurrar vi till det ibland. Glömmer bort vad vi precis skulle göra, sätter saker på fel ställe.

Jag är en riktig naturbegåvning på det där hahahaha!
Det händer alltid något tokigt.

Undrar hur många ggr jag ska sätta in kaffekannan i kylskåpet?
Försöker stänga av TV’n med mobilen?
Ska handla 1 liter mjölk … Och kommer hem med ngt helt annat! Dessutom ingen mjölk! 😄

Gjorde en ny sak häromdagen!
Plockade in tvätt i maskinen (sitter ner) … reser mig upp, stänger luckan …
Starta upp DATORN! … och undrar;  Varför startar inte tvätten..?!

Skulle fixa till ögonbrynen.
Fick en sådan där liten smidig sak alla har nu förtiden, en liten trimmer.
Jättebra!
Använt den flera ggr.

Men. Så upphörde tankeverkstan! Hjärnan tog semester.
Jag står där med spegel i ena handen och ”trimmern” i den andra.

Hm. Tyckte inte det hände något.
Vad gör jag för fel?! Har ju gjort det flera ggr!

Kombinationen irriterad och no brain …. den är INTE bra!
Tja, vad tror du händer?
På mindre än en millisekund har jag rakat bort nästan ett halvt ögonbryn! Ops!
HA HA HA!

Tur jag kan fylla i med ögonbrynspenna!

6B4C5CEF-AEC2-43EC-9EBB-141D76CA42AA

Säga vad man vill, men det händer saker hemma hos oss 😄

Författare: Lisa Svensson

Jag lever med mannen i mitt liv, och vi har 2 fantastiska söner. Jag är en överlevare, en fighter. När det gäller familjen kommer Tigern i mig fram! Kämpar dagligen med min SLE, mer känd som Lupus, den har även satt sig neurologiskt = cnsLupus. Har även Sjögrens Syndrom och lite annat ”smått och gott”. Älskar människor! Vill rädda vår planet. Värdesätter vänskapen med fina vänner väldigt högt. Tycker INTE att blod är tjockare än vatten. Nu hittar du mig även på instagram under tigern_i_mig

4 reaktioner till “Hjärnsläpp och gapskratt!”

 1. Hellooouuu Lisa 😊
  Skulle vilja svara och kommentera dig så mycket mer än vad jag i detta gör 😉
  Har legat ganska däckad sen igår. Va nu uppe en stund på em. Fixade en sallad.
  I samma veva plockade jag fram kvällsmedicinen… efter en stund tittar jag på den, och vet inte om jag tagit den eller inte … Sa högt till mig själv – ”IDIOT” i ren frustration … och i samma stund kommer gubben in i köket … Wo hooo 😂 , han frågar : va sa du ? … Och jag : ????-Jag blir så j**la frustrerad 😨😂 … han – men va sa du innan ? 🤔 Eeeehh ? Jag sa nog ”IDIOT” …. Okeeej, kan bli tokigt ibland ,och det är säkert det här skrivet också 😂😂 .
  Kanske fattar nada. Helt slut , så go’natt från mig 😘🤗 …. 💤💤💤

  Gilla

  1. Stackare! Det är inte kul när man blir utslagen 😢 Hoppas du får må bättre SNART!!! Typ nu ❤️ Men jag skrattar gott åt hur tokigt det blev med din kommentar preciiiis när mannen kommer in genom dörren 😂😂😂 Jo då, jag pratar oxå högt för mig själv 😘 Kram på dig! ❤️

   Gilla

   1. Ha ha , ja stackars gubbe ibland 😁

    Klockan är snart tre på natten och kan nu konstatera att jag tog inte medicinen utan ställde bara fram den. Suck o stön. Men koltrasten sjunger redan så jag ligger och lyssnar på den medans jag pysslar med det här och inväntar medicinens verkan som jag nu har varit uppe och tagit.
    Och nä då, så synd är det inte om mig,du vet ju själv hur det kan va. Ena dan upp och andra ner. Har ju haft trevligt ett par dar 😉…
    Nu ska jag snubbla mig in från vilstolen på altanen,till sängen igen 😁.
    Tjing i natten 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: