Kan man lära gamla hundar att sitta?

Det går inte, det vet väl alla. Eller hur?!Visst är det ofta man hör: så har vi alltid gjort! Och sedan är det ingen ide’ att fortsätta om det ämnet hahaha.

Jodå, det finns undantag. Tack och lov!Men visst är många fast i gamla vanor. Trampar på som de alltid gjort.Och fy och usch på den som försöker sig på något annat

Jodå, jag kan komma på saker när jag faller i den fällan. Då blir jag både full i skratt och irriterad på mig själv.Och bara för att jag nästan hamnade där, jobbar jag hårt för att INTE göra det igen.

Men det finns saker där jag är stenhård. Då ändrar jag mig inte!När det handlar om att kämpa för djur, natur, vår planet!När det handlar om min familj! Mina vänner!

Självklart händer att jag ändrar mig även om det är något jag varit tvärsäker på!När jag blir överbevisad … i takt med att åldras … genom erfarenheter … och absolut om jag har fel!

Som … detta om cyklar!

Jag tycker inte att el-cyklar är att cykla. Hu, nu sa jag det högt!Det är ju inte att trampa och känna hur kroppen får arbeta …Eller???

Hm … Men … så behövde jag en ny cykel …

-Elcykel, sa mannen.

-Aldrig i livet, sa jag.

Man ska alltid tänka efter själv! har jag tjatat in i huvudet på sönerna.!Så jag satte mig och funderade …Vi ska flytta ut på landet, ja … det kan bli lite tufft ibland med att cykla …

Mannen kan ju inte hämta mig var som helst för att min energi tar slut blink blink. Då, när energi drar iväg och bara är försvunnen. Den är ju lurig så … hmmmm.

Då gjorde jag nästa uppgift, exakt, samma jag säger till resten i familjen: tag reda på fakta! Läste. Och läste igen. Kanske inte är så fel trots allt?

Japp. Jag har nu en el-cykel hahahaha! Och det är visst jobbigt, om man vill. Är ju bara att välja!

Så mitt svar är: Jaa a! Man kan lära gamla hundar sitta! (och gamla tanter att ändra sig också).

Författare: Lisa Svensson

Jag lever med mannen i mitt liv, och vi har 2 fantastiska söner. Jag är en överlevare, en fighter. När det gäller familjen kommer Tigern i mig fram! Kämpar dagligen med min SLE, mer känd som Lupus, den har även satt sig neurologiskt = cnsLupus. Har även Sjögrens Syndrom och lite annat ”smått och gott”. Älskar människor! Vill rädda vår planet. Värdesätter vänskapen med fina vänner väldigt högt. Tycker INTE att blod är tjockare än vatten. Nu hittar du mig även på instagram under tigern_i_mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: