Tigern är trött

Ibland händer det. Just nu är det så.

Tigern i mig är trött. Inte lite lagom fredagstrött.

Trött som i totalt och fullkomligt tom. Energin är på minus.

Sista dagarna har varit FÖR mycket! Spelar ingen roll, för kämpa för mina barn gör jag varje dag oavsett! Men så kommer det till något extra, som är lika oförberett som … ja jag vet inte … hittar inte ngt bra ord…

Så resten av dagen får tigern vila. Jag ska bort till sjukhuset nu, och försöka att flyta med istället för att kämpa. Se till lille morfar.

Undra hur det fungerar? Att bara flyta med… Inte ligga tre steg före i tankarna? Det ska jag prova nu.

Wish me luck! 😉

 

 

Författare: Lisa Svensson

Jag lever med mannen i mitt liv, och vi har 2 fantastiska söner. Jag är en överlevare, en fighter. När det gäller familjen kommer Tigern i mig fram! Kämpar dagligen med min SLE, mer känd som Lupus, den har även satt sig neurologiskt = cnsLupus. Har även Sjögrens Syndrom och lite annat ”smått och gott”. Älskar människor! Vill rädda vår planet. Värdesätter vänskapen med fina vänner väldigt högt. Tycker INTE att blod är tjockare än vatten. Nu hittar du mig även på instagram under tigern_i_mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: